Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Altres      
         
Publicitat
 
 
 • Activitats empresarials:
  Assegurança contra robatori, incendi, danys per aigua, RC... de naus industrials, magatzems, oficines, comerços i locals comercials,...)

 • Vehicles empresa/particulars:
  Per treballar amb diferents companyies, podem oferir propostes molt variades tant de preu com de cobertures.

 • Llars i Comunitats

 • Medisalut:
  L’assegurança d’assistència sanitària de Mapfre amb condicions especials per als agremiats (Inclou la modalitat de reembors de lliure elecció, gran cobertura i garantia bucodental bàsica)

 • Assegurances de vida i accidents individuals com:
  PROMOVIDA : Assegurança de vida exclusiva amb MAPFRE, proporcionant un capital garantitzat en cas de mort per qualsevol causa i invalidesa permanent absoluta. Les primes són significativament més baixes que altres modalitats similars.

  TODO VIDA: Assegurança de vida que ofereix una excel.lent protecció a l´assegurat i a la seva família per oferir un capital inmediat + rendes mensuals de fins 1.500 € durant 10 anys en cas mort per qualsevol causa o invalidesa permanent i absoluta. Interessants condicions econòmiques.

  VIDA AUTÒNOMS: Assegurança de vida per al col.lectiu de treballadors autònoms, combinant un capital en cas de mort accidental o invalidesa permanent i absoluta; i un capital diari en cas d´incapacitat temporal que impideixi realitzar la seva activitat professional. Interessants condicions econòmiques.

  Per assessorament i contractació poden posar-se en contacte amb el Departament d´Assegurances al telèfon 972.213.672
 •   Mapfre empresas
  © Unió d'Empresaris de la Construcció 2008