Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Contacta'ns  
         
 

Si vol més informació sobre la UEC i les activitats que porta a terme, faci'ns arribar les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè.

   
Nom i cognoms: (*)
Empresa:
Adreça:
Telèfon:
Fax:
E-mail: (*)
Població:
Número d'agremiat:
 Estic interessat en agremiar-me
Comentari:

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades recollides mitjanÇant la complimentació del present formulari i l’enviament del posterior correu electrònic, seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de la UNIÓ D’EMPRESARIS DE LA CONSTRUCCIÓ DE GIRONA, amb la finalitat de remetre la informació sol•licitada i informar-lo dels serveis i activitats realitzades per l’entitat.

UNIÓ D’EMPRESARIS DE LA CONSTRUCCIÓ DE GIRONA, manifesta que compleix totes les mesures de seguretat i requisits legals mencionats al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre i a la L.O.P.D. 15/99 de 13 de desembre, que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal incorporades als nostres fitxers.
Igualment, l’interessat autoritza la comunicació o cessió d’aquestes dades a les empreses del Grup, les empreses col•laboradores i/o qualsevol altra persona fsica o jurídica amb les que s’han establert acords de col•laboració, tot de conformitat amb els límits legalment establerts, per assolir la finalitat esmentada anteriorment i/o per informar-li dels seus productes i serveis del sector de la construcció, sense perjudici del dret que l’assisteix a revocar-lo, produint efectes a partir de la data de comunicació. Si No desitja que es cedeixin les seves dades personals per rebre comunicacions comercials,
marqui aquesta casella

Així mateix, l’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició al C/ Figuerola, 15, 17001 Girona, mitjançant comunicació escrita i fotocopia del DNI indicant la referència LOPD o mitjançant l’adreça de correu electrònic: uec@uecgirona.com

 
  (*) Camps obligatoris requerits

 

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008