Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Presentació  
         
    Al Gremi apostem per la formació i per aquest motiu, oferim un ampli ventall formatiu al Centre de Formació de Palol de Revardit així com a totes les nostres delegacions.

La oferta formativa es porta a terme durant tot l'any per als treballadors de les empreses agremiades i la majoria dels cursos es programen fora de l'horari laboral per a facilitar-ne l'accés.

L'activitat formativa de la UEC té dos objectius clars:
- Formar als treballadors per a que puguin assolir un lloc de feina qualificat o especilitzar-se
- Formar persones desocupades per a que puguin accedir a una feina digne amb coneixements previs dins del ram de la construcció

 • Centre de Formació de Palol de Revardit

  El Centre de Formació de la UEC, situat a Palol de Revardit, és on s'imparteixen la majoria dels cursos gràcies a la infraestructura amb la que compta.

  Es tracta d'un complex de 15.000 m2 que acull un espai d'oficines, quatre aules teòriques pensades per a grups de 15 a 20 alumnes, un camp de pràctiques per a minicarregadores i miniexcavadores, una zona porxada per a les pràctiques de paleteria, una parcel·la reservada per a la conducció de grues i un simulador de riscos.

  Actualment, el centre compta amb quatre grues per a fer-hi pràctiques i un simulador virtual d'operador de grua. Es tracta d'un centre homologat per la Generalitat per a impartir el curs d'operador de grua torre, i per a preparar els alumnes a superar l'examen del Departament de Treball i poder obtenir el carnet oficial.

  També cal recordar que la feina constant i l'afany han fet millorar el centre i fer que hagi obtingut el certificat de qualitat ISO 9001:2008.

  Des del 2007, el centre imparteix cursos de formació ocupacional com a centre homologat per el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

  Per a més informació: formacio@uecgirona.com
 •  
  © Unió d'Empresaris de la Construcció 2008