Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

14/04/2010
Dia 15 d'Abril. Últim dia per a les reclamacions a les companyies elèctriques

Us recordem que el dia 15 d'abril és l'últim dia per poder enviar les reclamacions que vulgueu fer a les companyies elèctriques. Si ho voleu fer des de la UEC.

La Cambra de Comerç de Girona, PIMEC, la FOEG i els Gremis que en formen part, entre ells la UEC, s’han unit per tramitar les reclamacions arrel de la manca de subministrament elèctric a qualsevol empresa de la província de Girona, durant la nevada del 8 de març.

El procediment a seguir és el següent:

- L’empresa afectada que vulgui reclamar ha d’omplir i lliurar a cadascuna de les companyies comercialitzadores d’electricitat que correspongui a l’empresa el full de reclamació que us adjuntem a continuació.

- Si la companyia comercialitzadora és Endesa, hi ha la possibilitat de fer la reclamació on-line (http://www.endesaonline.com/ES/hogares/emergencias/formulario1.asp ).També es pot fer per fax al 902 510 320, per telèfon al 902 509 950 - 902 508 850, o per correu electrònic endesaempresas@endesa.es. Així mateix, us podeu adreçar als punts de servei Endesa i fer la reclamació de manera presencial.

- Cal lliurar una còpia d’aquest document (amb el número de registre o expedient) a la UEC. Des d’on a través de la FOEG i la Cambra de Comerç de Girona, en faran un seguiment personalitzat.

Seria convenient rebre aquestes reclamacions el dia 15 d’abril.

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008