Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

05/07/2010
Reus celebra el 42è Concurs Intercomarcal de Paletes

El passat 12 de juny, va tenir lloc la 42ena edició del concurs Intercomarcal de Paletes al capdamunt del Passeig de Misericòrdia de Reus. Aquest certamen enceta els actes de commemoració de la festa de Sant Antoni de Pàdua, patró dels paletes.

La parella de Vila-seca formada pel paleta Aleix Plana Hortoneda i el manobre Àlex Safta van ser els guanyadors del 42è Concurs Intercomarcal de Paletes del Gremi de la Construcció del Baix Camp. La parella de l’empresa Construccions Plana es van endur 600 euros en metàl•lic, una copa, medalla i un diploma. El concurs, que es realitza de forma bianual, va comptar amb la participació de vint parelles que van estar concursant durant tot el matí del passat dissabte 12 de juny al passeig de Misericòrdia.

El segon premi, valorat en 350 euros, se’l va emportar la parella de Ponts i la Gornal, formada per Josep Vidal Tugues i Mario Ventosa. El tercer, amb una dotació de 250 euros, va ser pel paleta Jordi Domènech Delmas i el manobre Jordi Fortea. La resta de participants també se’ls va fer entrega de 100 euros per parella.

Pel que fa a la categoria juvenil, de menors de 21 anys, el primer premi va ser per Hafia Khabza i Abdelhakim el Bey, que van rebre 300 euros, a més de trofeus. I el segon premi per Rachid Lamrini i Mouhssim Jaadouhi de l’IES Domènech i Montaner, els quals van rebre 200 euros i trofeus.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008