Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

09/12/2010
Finalitza amb èxit el curs de treballs i manteniment preventiu de la retrocarregadora i retroexcavadora

El centre de formació que la UEC té a Palol de Revardit ha finalitzat amb èxit el curs de treballs i manteniment preventiu de la retrocarregadora i retroexcavadora. Es tracta d’un curs de segon nivell amb una formació de 340 hores

El curs, que es va iniciar el dia 13 de setembre i va acabar el passat 3 de desembre, ha tingut una duració de 340 hores i hi han assistit 15 alumnes, dels quals 4 han trobat feina mentre feien el curs.

Aquests alumnes tenen la recomanació de la Unió d’Empresaris de la Construcció per l’alt nivell aconseguit de formació reglada vigent. Qualsevol empresa que vulgui contactar amb aquest personal ens ho pot fer saber i li posarem en contacte.

Els continguts pràctics han inclòs la verificació dels nivells, arrencar i conduir la maquina de manera segura, realitzar moviments amb la màquina i equips al buit, excavar rases i pous segons el projecte, excavar fronts de distintes classes de materials, construir i netejar talussos, fer desmunts, explanar, carretejar materials fragmentats i confeccionar seguiments de treballs diaris.

Pel que fa als continguts teòrics, s’ha tractat el motor de combustió, fluids i lubricants, terrenys, canalitzacions, vibracions i contaminació acústica, cadenes i rodes, hidràulica, operació amb retroexcavadora, manteniment, mediambiental, risc elèctric, sistema de frenat i direcció, implements, geotècnia treballs en terra, roca i entivació, rendiment de la màquina i explosius.

Podeu veure les fotos del curs a la següent adreça: Curs de treballs i manteniment preventiu de la retrocarregadora i retroexcavadora

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008