Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

14/12/2010
La delegació de Ripoll es trasllada a un nou emplaçament

La Unió d’Empresaris de la Construcció trasllada les seves oficines de Ripoll a un nou emplaçament. A partir d’ara la delegació estarà situada al polígon La Barricona, Nau 6. (Davant de Matrix). La inauguració es farà el mes de gener de 2011.

Fins ara, els espais que la UEC disposava a Ripoll estaven disseminats pel poble, ja que a part de l’oficina al carrer Concepció Ducloux i el terreny al Polígon Industrial Els pintors, a on hi ha les grues, s’utilitzaven les instal·lacions de l’escola taller per impartir els curos de bastides, a més d’una nau industrial pels cursos d’equips elevadors.

A aquest nou espai s’hi podrà concentrar tota l’activitat del gremi, conservant només com a complement el camp de grues. Amb el conveni que hi ha entre UEC i PLG, a partir d’ara també es donarà un millor servei ja que la unitat mòbil de PLG podrà aparcar a dins la nau. A part d’estar a cobert, hi haurà sala d’espera, màquina de cafè i aigua, que farà el tràmit més confortable.

La nova nau té 400 m2 de planta, on hi ha els tallers. A l’altell s’hi ha construït una aula, una sala de reunions i un despatx. Per tant, a partir d’ara estarem molt contents d’atendre-us a la nova delegació al polígon La Barricona.

Pel que fa als números de telèfon i fax es mantindran els mateixos: Tel- 972703453 // Fax-972702396.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008