Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

04/04/2011
La teva empresa pot canviar la societat

La Fundació ASTRID 21 ofereix a les empreses, des de fa més de 20 anys, la possibilitat de col·laborar amb el programa d’Insercions i Seguiments Laborals. El programa té com a objectiu que els joves amb discapacitat intel·lectual trobin una feina en una empresa i mantinguin el seu lloc de treball, mitjançant el Treball amb Suport.

Des d’aleshores, i gràcies al seu suport i acompanyament, ja són més d’un centenar de treballadors que tenen feia a diverses empreses de la comarca: a PURATOS de Vidreres i a Galetes TRIAS de Sta. Coloma de Farners, a Aglomerats Girona de Sta. Cristina d’Aro i a ANTEX d’Anglès, a la Cambra de Comerç de Girona o als Restaurants KÖNIG.

Un bon exemple n’és en Pere Sala, treballa a Bombes Espa des del 2006 A continuació teniu uns fragments de l’entrevista al responsable de seguretat i salut de Bombes Espa, Rafel Frigola.

Podeu veure l’entrevista completa a la revista de la UEC (Maig –Juny)

“La feina que realitza en Pere Sala és la recollida, amb transpalet manual, del material residual que genera el muntatge de bombes elèctriques i, el diposita en els diferents contenidors/compactadors per reciclar. També s’encarrega de que les instal·lacions compleixin amb els requisits d’ordre i neteja establerts.”

“La relació amb en Pere ha estat molt bona des de bon començament. No hi ha hagut cap mena de problema d’integració, en Pere és un més del equip.”

“L’empresa també obté avantatges econòmics (Seguretat Social), compleix amb la legislació vigent (LISMI), esdevé un referent de bones pràctiques i responsabilitat social...”

“La contractació de personal amb discapacitat es beneficiós per tots: per l’empresa, per la persona treballadora i per la societat”

La Fundació ASTRID 21 és una Fundació privada sense ànim de lucre que té com a objectiu principal que tota persona amb la Síndrome de Down o qualsevol altra discapacitat intel·lectual tingui, com qualsevol altra persona, un lloc a la societat i la seguretat de que podrà prosperar i millorar la seva qualitat de vida. Es va constituir com a associació el febrer de 1989 i el setembre de 1992 esdevenia fundació privada i registrada al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 681. L’ actual seu social de l’entitat es troba al C. Riera de Mus, 1 de Girona.

Amb la teva col·laboració ajudes a treballar per canviar l’actitud de la societat.

Més informació:

C/Riera de Mus, 1. 17003. Girona

Tlf: 972 23 40 19 – Fax: 972 22 27 48

treballsuport@fundacioastrid.org

www.fundacioastrid.org

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008