Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

07/04/2008
Jornada sobre la llei de subcontractació i el IV Conveni Col·lectiu

El pròxim 22 d’abril tindrà lloc una jornada sobre “La regulació de la subcontractació al sector de la construcció” i el “IV Conveni Col·lectiu general de la construcció” a la sala d’actes del CSSL a Girona.

Com a representat de la UEC hi assistirà el portaveu del Gremi en Joan Casadevall qui participarà activament a la taula rodona sobre els convenis col•lectius. Aquesta sessió tindrà lloc a les 11.40 h, i comptarà amb representats de les següents entitats: la Federació Nacional de MCA-UGT, la Federació d’indústries de la Construcció i Fusta de CCOO, i el Gremi de Promotors i Constructors.

La jornada tindrà una durada de 9 a 14 h, matí durant el que tindran lloc altres taules rodones, xerrades, la presentació del llibre “La prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció”, i altres temes relacionats amb el sector de la construcció.

Us recordem que l’assistència a aquesta jornada és gratuïta però cal confirmar-la. D’aquesta manera, els interessats s’hauran d’inscriure per correu (Av. Montilivi, 118 – 17003 Girona), per fax 972 22 17 76, e-mail: angels.castello@gencat.net, o bé a través de la seva web. Per a més informació, truqueu al 972 20 82 16 de 9 a 14h i pregunteu per la Sra. Maria Àngels Castelló.

Adjuntem el tríptic de la jornada per a una informació més ampliada.

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008