Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

13/04/2011
La importància de tenir un protocol en les empreses familiars

El Centre de Formació de la UEC va acollir ahir la sessió “La importància de tenir un protocol en els empreses familiars”. La sessió anava a càrrec de l’empresa Argos Consultors.

Els ponents de la jornada van ser: Eva Agudo Dalmau, Arquitecte Tècnica, tècnica superior en prevenció de riscos laborals, postgrau de patologies de l’edificació i responsable de l’Oficina d’Habitatge del Baix Empordà; Josep Agudo i Llorens, consultor Gerent d’Argos Consultors; Josep Félix Expósito, director general d’Accenttia, membre del consell d’administració de varies societats immobiliàries i de la construcció i especialista en reestructuracions d’empreses promotores i constructores; i Camino Quiroga Martínez, notari de Begur.

Es va explicar en què consisteix un protocol familiar, en com pot arribar a facilitar en la gestió de l’empresa quan el fundador falti, quin és el futur de l’empresa quan hi ha familiars amb diferents interessos, el rol de la família política, etc. Estadísticament està comprovat que la desaparició de les empreses familiars és molt elevada quan no hi ha protocol familiar. Es va fer una comparació amb l’acció de fer un testament, és a dir, qui no hagi fet a dia d’avui un testament, sap segur que l’haurà de fer. És un tràmit que pot ser senzill i econòmic, però cada vegada més indispensable, i a la vegada més comú.

L’empresa Argos Consultors atén les consultes que puguin sorgir a través de la UEC.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008