Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

30/12/2011
Missió empresarial al Marroc

ACC1Ó està organitzant una missió empresarial al Marroc, amb motiu de la visita oficial a aquest país del Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró, President de la Generalitat de Catalunya. Aquesta missió es realitzarà durant els dies 29 de febrer, 1 i 2 de març de 2012 i el seu principal objectiu és refermar la cooperació econòmica entre el Marroc i Catalunya.

ACC1Ó està organitzant un programa comú que inclou, com a activitat principal, un fòrum de cooperació empresarial amb la participació d’institucions i empreses marroquines i amb la col•laboració de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Foment del Treball Nacional i PIMEC. El fòrum i la missió estan adreçats a empreses dels següents sectors: industrial (maquinària i equipament industrial, electrònica, automoció, maquinària tèxtil), gestió de ciutats (medi ambient i infraestructures), turisme i agroindústria.

A banda de les activitats col•lectives, les empreses podran optar a un programa específic que consistirà en l’organització d’una agenda individualitzada de contactes empresarials.

El cost aproximat (poden haver-hi variacions en el preu de l’hotel i el bitllet d’avió) per persona per la participació en la missió empresarial serà de:

-Sense agenda de treball individual: 875 EUR. Aquesta quantitat inclou:

Quota d’inscripció de 250 EUR + IVA.

Bitllet d’avió (classe turista) i hotel (2 nits a Casablanca): 625 EUR.

Existeix la possibilitat d’allargar l’estada 1 dia més amb el cost addicional que això implicaria.

-Amb agenda individual de treball: 1.775 EUR*. Aquesta quantitat inclou:

Agenda individual de treball: 1.000 EUR + IVA (inclosa quota d’inscripció).

Bitllet d’avió (classe turista) i hotel (3 nits a Casablanca): 775 EUR.

Les empreses amb agenda individual gaudiran d’una bossa de viatge per empresa que estarà al voltant dels 350 EUR.

Els interessats s’han de posar en contacte amb Clàudia Auradell cauradell@acc10.cat o Florence Hiard (fhiard@acc10.cat), tel.: 93 551 1953.

En cas que estiguin interessats en participar, cal que facin arribar la documentació pertinent abans del 2 de gener de 2012 si volen agenda individual o, en cas contrari, abans del 20 de gener de 2012.

Les places són limitades (tant amb agenda individual com sense agenda individual). Amb la voluntat d’ACC1Ó d’incentivar a les empreses que vulguin impulsar la seva estratègia d’internacionalització al Marroc, es donarà preferència a les empreses que sol•licitin agenda individual. Així mateix, s’intentarà equilibrar el número d’empreses participants de cada sector objectiu.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008