Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

08/05/2008
Registre d'Empreses del sector de la Construcció

Des de la UEC i PLG, estem organitzant la inscripció al Registre d'Empresa Acreditada que la Generalitat de Catalunya posarà en propers dies en funcionament, i que serà obligatori constar-hi a partir del 26 d'agost.

Abans d'enregistrar-se cal portar a terme els següents tràmits:
1. Tramitar la signatura digital, que des de la UEC i PLG us ho gestionarem, a través d'una de les 4 empreses acreditades per a emetre aquest document. Molt properament us informarem dels passos a seguir.

2. Realitzar el curs de formació per a empresaris, sinó s'ha realitzat amb anterioritat.

Totes les empreses que teniu contractat a PLG com a servei de prevenció teniu garantida una plaça per a un dels empresaris de l'empresa, i podreu iniciar aquest curs abans de l'agost, si és que encara no l'heu fet (ja que des del setembre de 07, se n'estan fent)

Les empreses que no estigueu a PLG hauríeu de posar-vos en contacte amb el vostre servei de prevenció i exigir aquesta formació per a complir amb la llei. Encara que també, des de la UEC s'ha organitzat un curs de 10 hores de formació per a empresaris, en el que us podeu inscriure (per a més informació d'horaris i preus podeu trucar al centre de formació de la UEC 972 59 64 60)

Per a qualsevol aclariment podeu trucar a:

UEC: 972 21 36 72
PLG: 972 21 57 51

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008