Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

15/10/2012
El concurs de Santa Maria de Palautordera construeix estelades

Santa Maria de Palautordera va celebrar el passat dissabte 13 d’octubre el 10è Concurs de Paletes que organitza l'Associació Terra Cuita en el marc de la Festa Major del Remei.

L'estelada, que conté 4.000 peces de rajola ceràmica ocupa una superfície de 160 m2 del Parc Pau Casals de Santa Maria de Palautordera. Per poder-ho aconseguir, ha calgut la col•laboració de molta gent que amb paciència han anat col•locat una a una les rajoles que formen la bandera. Terra Cuita ha recaptat prop de cinc-cents euros solidaris que es destinaran a la Marató de TV3.

Al concurs hi van participar un total de dotze parelles de diversos llocs de Catalunya que també van haver de construir una estelada amb maons i pedra picada. El primer premi va ser per la parella formada per Ramon Oliveres i Josep Ribas, de Vilobí d'Onyar, seguits per Aleix Planas i Basile Safta, de Vilaseca i Salou i Esteve Vilella i Jordi Arnau, de Campllong.

També es va dur a terme el concurs de llançament de totxanes que en la categoria masculina va guanyar Xavi Blas amb una distància de 16 metres. En categoria femenina va guanyar Cristina Torrents amb 9,30 metres. Pel que fa a la categoria infantil de fins a 1,50 metres d'alçada la van guanyar Oriopl Gálvez (5,40 metres) i Júlia Pou (5,30 metres) i en la categoria de menys d'140 metres va ser per Gabriel Cabanillas (4,20 metres) i Berta Bas (3,50 metres).

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008