Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

30/10/2012
Ramon Oliveras i Josep Ribas s’emporten el primer premi del 14è Concurs de Paletes de la UEC

El passat 27 d'octubre va tenir lloc la catorzena edició del concurs de paletes de les comarques gironines. Tot i els dubtes, el temps va aguantar i el concurs es va poder celebrar amb normalitat. Com a novetat d’enguany, el concurs es va celebrar al recinte de Fira Girona, i les obres realitzades quedaran exposades durant els sis dies que dura la fira de mostres de Girona.

El concurs estava adreçat a tots els paletes que treballin per compte o propi o bé en empreses constructores. Els equips estaven formats per dues persones i van haver de construir un ampoller.

1er premi: Ramon Oliveras i Josep Ribas (Const. Busquets), de Vilobí d’Onyar.

2n premi: Vicenç Serra i Lluis Jutglar (Const. Micaló Ramió), de Banyoles.

3er premi: Josep Vidal i Miquel Olivar (Const. Josep Vidal), de Ponts (Lleida).

Premi AMSA (premi als guanyadors més joves): Jordi Perramón i Eduard Serra de Construccions Narcís Martí de Tordera.

Durant l’acte es van sortejar obsequis que van aportar les empreses Mapfre, Mútua Maz, Dispromergi i els cellers La Vinyeta i Espolla.

El president de la Generalitat, Artur Mas i el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena van ser presents a la inauguració de la Fira de Mostres i durant el recorregut van visitar l’espai del concurs. Anaven acompanyats de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i del president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènech Espadalé. Representants de la UEC els van obsequiar amb un detall en record d’aquesta edició del concurs.

Des d’Unió d’Empresaris volem agrair a totes els empreses col•laboradores la seva aportació en aquesta edició del concurs de paletes de les comarques gironines:

Ajuntament de Girona, Cambra de Comerç, Foeg, Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics de Girona, Agustí - Masoliver, Ormetal, BricoCeramic, Germans Cañet Xirgu, Oliveras Materials de la Construcció, Dispromergi, PointP, Ferrer Cervià, Cecam, Obycall, Mapfre, Mútua Maz, Aïllaments Tèrmics Obres, Construccions Rebujent, Construccions Pere Costa Sacrest, Construccions Horizon, Obres i Construccions Celrà, Micaló Ramió, Celler La Vinyeta i Celler Espolla.

Podeu veure les fotografies del concurs en aquest enllaç

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008