Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

06/11/2012
REUNIÓ GREMI DE PINTORS DE GIRONA

El proper 20 de novembre de 2012 a les 19:00 hores tindrà lloc una reunió del Gremi de Pintors al centre de Formació de la UEC, a Palol de Revardit, a l’autovia de Girona a Banyoles, Crta C-66 km 39, amb el següent ordre del dia:

-Catalanització dels Estatuts

-Modificació de l’article sobre la composició de la Junta Directiva

-Eleccions de la Junta Directiva

-Situació del sector

-Torn obert de preguntes

Donada la conjuntura econòmica en que ens trobem avui en dia, creiem del tot necessari donar un impuls al Gremi de Pintors de la Província de Girona, per tal de poder APROFITAR ELS AVANTATGES D’ESTAR AGREMIATS. Alguns d’ells ja estan actius en els serveis que ens ofereix a dia d’avui la Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona, com són l’assessorament legal, fiscal, laboral, tècnic, prevenció de riscos laborals, mèdics, entre altres.

Units podem proposar i estudiar avantatges més específics del nostre Gremi. Són temps difícils per tothom, s’ha de lluitar contra la competència deslleial que ens perjudica en la nostra feina i hem de defensar els nostres coneixements tècnics que garanteixen un treball professional als nostres clients.

Si no ens fem valer, si no expliquem el que fem, el que coneixem, el que podem oferir, i si no professionalitzem la nostra feina, aquest ofici, el de pintor decorador, malauradament, acabarà de quedar desprestigiat i anirà en un declivi continuat. Junts, en el Gremi de Pintors de la província de Girona, podem col•laborar amb altres gremis de Pintors i de la Construcció, etc., aprofitant que estem dins la UEC.

Des del Gremi podem emprendre accions i activitats amb la participació de tots. Només si som realment un Gremi fort, se’ns obren un ampli ventall de possibilitats. Units, podem guanyar-nos el reconeixement en la nostra societat.

Aquest és el motiu d’aquesta d’invitació a la reunió, per parlar de tots aquests temes que sens dubte segur que t’interessen i que t’afecten com a professional. Per motius d’aforament, agrairíem que confirméssiu l’assistència trucant al 972 21 36 72 o bé enviant un correu a uec@uecgirona.com , donant el nom de l’empresa.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008