Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

15/05/2013
El TRC deixa de ser vigent el proper 15 de juny

Tots aquells que havíeu tramitat el codi TRC de Transport de Residus de la Construcció, rebreu una notificació de l’Agència de Residus de Catalunya explicant-vos que el TRC deixa de ser vigent el proper 15 de juny, perquè és substituït pel T-

L’Agència Catalana de Residus ha implantat un sistema administratiu automatitzat. Aquest aplicatiu ja està operatiu per tramitar altes, modificacions i baixes del Registre de Transportistes de residus, podeu accedir-hi a través de la web:

https://sdr.arc.cat/sdr/GetLogin.do

A la carta que rebreu hi haurà un codi d’usuari per accedir a l’aplicació , ja que és necessari donar d’alta les matrícules dels vehicles amb els quals transporteu la vostra runa.

En cas que no recordeu la vostra contrassenya podeu genera-ne una de nova amb l’opció “ heu oblidat la vostra contrassenya?” que hi ha a la pàgina d’inici de l’SDR. Aquest procediment enviarà una nova contrasenya a l’adreça de correu electrònic que en el seu moment vau facilitar a l’Agència de Residus de Catalunya.

Per tant, a partir d’ara haureu d’utilitzar un nou codi de transportista “T-” seguit d’un número, que també estarà indicat a la carta.

Us recordem que heu d’utilitzar els fulls de seguiment sempre que transporteu runa de l’obra al seu destí.

IMPORTANT

Tots aquells que en el seu moment no us vàreu donar d’alta, no rebreu aquesta carta. Per donar-se d'alta es fa tot informàticament al següent enllaç

http://sdr.arc.cat/sdr/EditAltaUsuariSDR.do

Si entreu en aquesta pàgina podreu seguir les instruccions o si teniu algun problema podeu trucar al telèfon GRATUIT 900 900 408 i us aniran guiant amb els passos a seguir.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008