Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

28/05/2013
Vols adhesius del Gremi de Pintors?

Des del Gremi Provincial de Pintors de Girona us informem que estem preparant uns adhesius perquè pugueu utilitzar en els vostres vehicles d’empresa. Aquest adhesiu té la intenció de ser un símbol de qualitat i una marca de garantia per als clients i proveïdors. Per aquest motiu us demanem que tots aquells que estigueu interessats en obtenir-ne ens feu saber el més aviat possible la quantitat que en necessiteu. Aquest adhesius tenen un cost de 1,50€/unitat + IVA.

Cal que us poseu en contacte amb nosaltres per informar-nos de la quantitat que en voleu i fer l’ingrés corresponent al número de compte que us facilitem al final d’aquesta carta indicant com a concepte “Adhesius pintors”, la quantitat que en voleu, i el nom de l’empresa. Un cop tinguem els adhesius fets us avisarem perquè els recolliu a la delegació de la UEC més propera.

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 21 36 72 (Montse Cullell) o per correu electrònic a premsa@uecgirona.com

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008