Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

16/07/2013
CONSELLS DE SEGURETAT DURANT EL PERÍODE DE VACANCES

Amb motiu de les vacances d’estiu moltes empreses aturareu temporalment les vostres activitats laborals. És per això que des de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra ens han fet arribar alguns algunes mesures bàsiques de seguretat, amb l’objectiu de prevenir possibles fets delictius relacionats amb l’àmbit empresarial.

Abans de tancar les oficines/magatzems aquests dies, comproveu que els sistemes de seguretat que hi teniu instal•lats funcionen correctament i estan activats (sistemes de videovigilància, alarmes,...). Així mateix, eviteu fer divulgació dels sistemes que utilitzeu.

Cal que eviteu deixar diners als calaixos, armaris o a la caixa forta en cas de tenir-ne. També eviteu deixar a l’exterior material que pugui ser utilitzat per accedir a l’empresa com escales, bastides, palets o qualsevol material que pugui ser apilat ja que poden facilitar l’accés a les vostres instal•lacions.

En cas de tancar l’empresa durant uns dies, si us és possible intenteu passar-hi alguna vegada. El fet que es percebi la sensació que continua havent moviment de persones dins l’empresa, pot generar un efecte dissuasori i fer replantejar un possible assalt. És aconsellable deixar algun llum encès. Una il•luminació adequada dóna seguretat tant als accessos com a l’exterior. En la mesura del possible és aconsellable buidar la bústia del correu, que no es doni sensació de que no hi va ningú durant molts de dies.

Recordeu que per a qualsevol incidència que pugui esdevenir, disposeu del telèfon d’emergències 112.

I us recordem que és molt important denunciar qualsevol acte per poder-ne fer un seguiment i posar-hi els mitjans adequats, ja que si no hi ha denúncia, no ha passat res a nivell de l’administració.

A títol personal us recordem, a més, que és molt important no deixar missatges de veu informant del vostre període de vacances, no oferir mai resistència en cas de ser víctimes d’un assalt, no obrir la porta sense estar segurs de qui és, tenir la combinació de la caixa anotada ja que amb els nervis de vegades es fa difícil recordar-la, etc...

Bon estiu.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008