Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

23/01/2014
Premis Catalunya Construcció 2014

El Col·legi d'Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB), amb el suport del Consell de Col•legis d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Catalunya, convoca l’onzena edició els Premis Catalunya Construcció.

L’objectiu d’aquests premis és fer un reconeixement públic de les principals funcions professionals relacionades amb l'execució de les obres, mitjançant la distinció de persones, individualment o en equip, per la seva actuació professional o empresarial en relació a una obra de referència.

L’onzena edició dels Premis Catalunya Construcció consta de 5 categories, un premi especial a la trajectòria professional i un premi del públic.

Les candidatures s’han de formalitzar mitjançant la fitxa de presentació de candidatura que es pot trobar al web del Col•legi (www.apabcn.cat) o al CAATEEB. La fitxa, degudament emplenada, cal fer-la arribar al Secretariat dels Premis Catalunya Construcció per correu electrònic, a l’adreça premis@apabcn.cat; per fax, al 93 414 34 34; per correu convencional (c. Bon Pastor, 5, 08021 Barcelona) o personalment, a la seu central o a qualsevol delegació del CAATEEB.

Els candidats que vulguin participar a l’onzena edició dels Premis Catalunya Construcció han de presentar la fitxa d’inscripció correctament emplenada, com també tota la documentació i els materials que s’especifiquen al punt 2 de l’apartat “Presentació de candidatures”, en els formats requerits i abans de les 14 hores del 4 d'abril de 2014.

Per més informació:

www.apabcn.cat - 93 393 37 10

Bases del concurs:

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008