Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/06/2014
Concurs de Paletes de Banyoles

El passat 14 de juny va tenir lloc la 31a edició del concurs de paletes de Banyoles, on van participar un total de 10 parelles.

Enguany va haver-hi una novetat ben agradable. Per primera vegada, va participar una parella femenina al concurs, la M.Pilar Ventura i la Isabel Xampiny , de Sta Maria de Palau-Tordera. Des d’aquí les felicitem per la seva participació.

1er premi: Vicens Serra i Lluís Jutglar de l’empresa Micaló Ramió sl de Banyoles, i agremiada a la UEC.

2n premi: Josep Viñas i Albert Viñas de l’empresa Constructor i Restaurador Joan Viñas sl de Banyoles i agremiada a la UEC.

3er premi: Jesús Larrosa i Jesús Marin López de l’empresa Jesús Larrosa de la Bisbal, i empresa agremiada a la UEC .

El Premi Especial, que valoren els propis concursants, va ser per Vicens Serra i Lluís Jutglar.

Des d’Unió d’Empresaris volem agrair a totes els empreses col•laboradores la seva aportació en aquesta edició del concurs de paletes de Banyoles i sobretot als organitzadors: la Comissió de la Festa dels Paletes de Banyoles i Comarca.

En acabar el concurs es va acompanyar al pendonista fins a l’església de Sta Maria dels Turers, a on es va celebrar l’ofici solemne. Seguidament va tenir lloc el lliurament de premis i l’homenatge a l’arquitecte Jeroni Moner i Codina per la seva trajectoria professional i com a agraïment a la seva dedicació al nostre sector. Tant la Comissió de la Festa de Banyoles com la UEC li vam lliurar una placa commemorativa. Moltes Felicitats !. Tot això amenitzat amb bunyols, vi dolç i sardanes a càrrec de la Selvatana. Finalment a la tarda es van ballar més sardanes i a la nit el Gran Ball. Podeu veure les fotografies del concurs aquí.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008