Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

02/03/2016
Materials Brecor obre el seu segon centre a Girona ciutat

Aquest passat divendres 5 de febrer va obrir les seves portes el nou magatzem de materials de construcció BRECOR a la ciutat de Girona, dins unes àmplies instal·lacions de més de 4.200 m2 de superfície total, amb un magatzem de 1.800 m2, a la carretera de Santa Coloma 2, de Vilablareix. (davant del König)

El magatzem ofereix tots els serveis de material de construcció i ferreteria junt amb un innovador i únic espai LowCost on trobar mes de 80 models de paviments i revestiments ceràmics en estoc constant, en total prop de 8.000 m2 de ceràmica estucats. Per a completar l’oferta d’aquest espai també tenen, sempre en estoc, una àmplia gamma de mobles de bany, sanitaris, aixetes, accessoris, mampares i plats de dutxa. Aquest concepte LowCost permet triar i carregar al moment, sense esperar els terminis d’entrega de fàbrica, i assegura continuïtat dels models de ceràmica al ser tot de fabricació i catàleg actual.

Mantenen un ampli horari d’obertura i atenció al client :

de dilluns a divendres 07:30 a 13:00 i 14:00 a 19:00 hores, els dissabtes obert de 09:00 a 13:30 hores.

L'excel·lent ubicació permet que els accessos siguin ràpids i molt fàcils des de qualsevol part de Girona.

Disposen també d’una gran zona d’aparcament i càrrega a cobert pels clients.

Aquestes instal·lacions de Vilablareix vénen a completar l’oferta de BRECOR a la ciutat de Girona, on varen obrir el passat mes d’octubre el seu ShowRoom de Carrer Barcelona 407 Girona, (sector Avellaneda), de més de 800 m2 i un pàrking privat exclusiu per a clients de 1.000 m2. Materials Brecor aposta fermament per a posicionar-se com a un magatzem referent gràcies a la seva oferta innovadora.

Contacte a materialsgirona@brecor.com i 972.981.963

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008