Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

05/04/2017
Construccions Rubau farà un hospital a Bolívia

L’empresa gironina Construccions Rubau serà l’encarregada de les obres d’execució del centre hospitalari oncològic de l’hospital El Alto Sur, a la ciutat d’El Alto, a Bolívia. L’edifici, el promou el Ministeri de Salut d’aquest país sud-americà dins el programa de millora de l’accés a serveis de salut a El Alto-Bolívia, i el finança el Banco Americano de Desarrollo (BID), per un preu referencial de 31,7 milions de dòlars (aproximadament, 29,72 milions d’euros).

El nou complex hospitalari tindrà 154 llits i oferirà serveis ambulatoris, hospitalització en especialitat i subespecialitats, suport diagnòstic i tractament, amb serveis de 24 hores, tots el dies de l’any. També inclourà funcions de docència assistencial i d’investigació i estarà coordinat amb hospitals de primer i de segon nivell en casos d’emergència. L’obra disposarà d’una superfície construïda de 19.804 m² i el termini d’execució és de 22 mesos.

Construccions Rubau té una àmplia experiència en instal•lacions sanitàries. Actualment està construint una clínica maternoinfantil a Colòmbia, concretament la Unitat Maternoinfantil (Umitsa) del Tolima, ubicada a la ciutat d’Ibagué, al centre-oest del país. El nou complex hospitalari, propietat d’un grup de professionals vinculats al sector de salut, unificarà en un sol edifici tota l’atenció i els serveis maternoinfantils –entre els quals s’inclouen urgències, la unitat de cures intensives (UCI), cirurgies, obstetrícia, hospitalització i quimioteràpia infantil i per la dona-, fet que repercutirà en més comoditat per als usuaris.

Destaquen també la construcció de la Clínica CIMA, una clínica internacional de medicina avançada, situada a Barcelona; i, més recentment, la construcció del centre d’atenció primària (CAP) i residència per a persones amb disminució a la Via Augusta de Barcelona.

Font: Diari El Punt

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008