Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/10/2019
La Fundación Laboral de la Construcción crea una campanya centrada en el càncer de mama

Des de l’any 2018 la Fundación Laboral de la Construcción realitza diferents accions compromeses amb la salut dels treballadors a través de les Campanyes d’Empresa Saludable. L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar les condicions de salut dels treballadors i treballadores creant i fomentant una sèrie d’hàbits saludables.

Durant el 2019 una de les Campanyes d’Empresa Saludable ha estat centrada en accions per a la detecció precoç dels cinc tipus de càncer més freqüents (còlon, pulmó, pell, mama i pròstata).

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama el pròxim 19 d’octubre, la FLC ha llençat una campanya centrada en aquesta malaltia adherida a la campanya ‘La teva salut és el primer’ de l’AECC, Associació Espanyola Contra el Càncer.

Des del dia 11 fins al 18 d’Octubre s’han realitzat diferents accions internes i externes de sensibilització, conscienciació i visualització a través de missatges, vídeos, infografies i tríptics informatius sobre el càncer de mama.

La Fundación Laboral de la Construcción conclourà el moviment amb la jornada ‘Ens tenyim de rosa’ al seu centre de Formació de Badalona. L’acte anirà a càrrec de Ilenya Aljama, infermera especialista en oncologia i coordinadora de benestar físic de l’AECCC.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008