Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

24/10/2019
El Concurs de Paletes queda anul·lat per la falta de seguretat

L’organització del Concurs de Paletes de Girona ha decidit anul·lar la celebració de l’edició d’enguany que s’havia de dur a terme aquest dissabte 26 d’octubre, en el marc de les Fires de Sant Narcís de Girona.

El motiu d’aquest fet ha estat no tenir garantida la seguretat, ja que l’Ajuntament ha cedit un espai a la via pública que no està ni tancat, ni protegit, ni supervisat per ningú, i tota la responsabilitat de qualsevol incident abans i després del concurs que pogués ocorre l’assumeix el Gremi.

Es tracta d’un acte amb una logística complexa, ja que per estar a punt es requereix fer tots els preparatius amb un dia d’antelació, i això significa deixar el material durant tota la nit a la via pública. A més, després del concurs les figures sempre queden exposades uns dies sense cap tipus de vigilància, i és un risc afegit.

Una altre opció valorada ha estat fer la competició a Palol de Revardit, però al ser un acte d’exhibició fer-lo a porta tancada significaria perdre l’essència del concurs.

El Gremi lamenta la decisió presa ja que no ha estat gens agradable i espera poder celebrar-ho l’any vinent.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008