Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

08/11/2019
Celebració de la II Jornada de la Construcció

El pròxim dijous 14 de novembre es celebrarà la II Jornada d’Innovació de la Construcció a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Durant la jornada, juntament amb altres empreses, l’agremiat Construccions Rubau, S.A. realitzarà una ponència basada en la seva experiència sobre el valor afegit que es pot aportar a una obra. L’exposició anirà a càrrec del seu enginyer d’edificació i tècnic BIM Pablo Lomba Palacio.

Al llarg del matí es tractaran temes com l’optimització dels recursos econòmics en un projecte, les noves tecnologies i els nous models de gestió dins del sector de la construcció, que es troba en un moment de necessària adaptació i renovació. A la tarda tindran lloc dos tallers simultanis sobre el disseny arquitectònic amb la tecnologia de BIM i les tècniques i els principis del model LEAN.

L’acte va dirigit a estudiants de l’àmbit de l’arquitectura i l’edificació; tècnics i professionals del sector de la construcció; empresaris; constructors i promotors. L’objectiu de la jornada és introduir als assistents en aquestes noves dinàmiques de treball i compartir experiències de professionals des de diferents perspectives.

Els interessats i interessades en introduir-se i conèixer les noves tendències del sector de la construcció es poden inscriure de manera gratuïta a través del blog difusiogate.wordpress.com.

Per veure el tríptic de la jornada cliqeu aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008