Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

09/12/2019
Foment de Treball premia a la Fundación Laboral de la Construcción Catalunya

La segona edició del Fòrum de Prevenció de Riscos Laborals (PRL) de Foment del Treball ha lliurat els guardons a les millors pràctiques del sector de PRL. La categoria de formació ha atorgat el premi al Centre de Pràctiques Preventives (CPP) de la Fundación Laboral de la Construcción, inaugurat el mes d’abril a Badalona.

L'objectiu d'aquests premis és donar reconeixement públic a les bones pràctiques de les empreses del sector que han desenvolupat accions adreçades a la millora de la seguretat i salut laboral.

La presentació del projecte ha anat a càrrec de José Luis Mármol, responsable de seguretat i salut laboral a Catalunya, qui ha donat a conèixer les funcionalitats del centre de pràctiques preventives i el seu objectiu d’acostar-se i crear una veritable cultura de la prevenció. Durant l’entrega el Centre de Pràctiques Preventives ha mostrat un vídeo sobre el model BIM que ha tingut una gran acollida per part dels assistents. El jurat ha valorat sobretot la capacitat de la FLC per fomentar la formació pràctica en matèria de seguretat i salut laboral a través de la construcció d’un centre pioner i innovador en un entorn controlat que inclou les diferents fases del procés productiu i que ja han passat més de 4.000 alumnes.

Per a més informació podeu llegir l’article complet a aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008