Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Informació  
         
   
 • Circulars informatives, convocatòries a reunions i xerrades, assemblees.
  Regularment enviem circulars per tal de tenir les empreses ben informades sobre els temes que els afecten directament. En d'altres ocasions s'utilitzen de recordatori per tal que tothom tingui la informació actualitzada.
  Sempre que hi ha un tema interessant a tractar, bé perquè es publica una normativa de nou compliment o bé perquè s'entra en debat d'un tema d'actualitat, s'organitzen sessions i xerrades informatives, arreu de la província, amb personalitats relacionades amb el tema per tal d'explicar directament a l'agremiat com l'afecta.

 • Edició del Butlletí Informatiu de la UEC.
  Confeccionem i editem bimensualment una revista informativa on es comenten els temes d'actualitat, serveis, notícies, entrevistes, articles, fitxes tècniques... sempre del sector de la construcció, però tant a nivell del Gremi com extern.

 • Visites personalitzades als agremiats per actualitzar-los la informació sobre els serveis que oferim.
  Constantment hi ha personal dedicat a fer visites concertades a les empreses no agremiades per donar-los a conèixer el Gremi, i a les agremiades per recordar-los els serveis o bé per informar-los de les novetats que periòdicament anem incorporant.

 • Consulta de qualsevol tipus d'informació del dia a dia.
  Tot el personal de la UEC està a disposició dels agremiats per donar qualsevol informació respecte a la seva àrea d'especialització, i sempre es busca una solució al possible dubte o problema.

  Per a més informació: premsa@uecgirona.com
 •  
  © Unió d'Empresaris de la Construcció 2008